BMW | Дата: Четверг, 11.08.2011, 13:53 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Добрий день. Погуглити, почитав кілька форумів та гілок, так що звертаюся по допомогу вже підкованим.
Як правило, чомусь, при виборі першого автомобіля, народ вказує вартість та перелік моделей які подобаються. Я ж не зміг підібрати певний список моделей так як мої пізнання в області авто, м'яко кажучи, мізерні. Але я накидав список характеристик які хотілося б бачити в майбутньому транспорті пересування.
Купувати збираюся авто б / у.
Основні характеристики: Рік випуску 2008 г (якщо німець то в районі 2000 р) Пробіг до 150 тис.км. Механічна КП Кузов Хетчбек Дверей 4 / 5 Об'єм двигуна 1.4 - 1.8 Потужність 100 - 150 к.с. Економічне споживання палива Паливо не має значення, але Бензин / Газ предпологают переважніше (кажуть газ дешевше)
Комплектація:
1. Системи активної і пасивної безпеки Airbag водія, пасажира і бічні Антиблокувальна система (ABS) Cистема розподілу гальмівних зусиль (EBD) Система курсової стійкості (ESP) - не критично, але дуже хотілося б Система аварійного гальмування (Brake Assist) - не критично, але дуже хотілося б
2. Протівоугонноє обладнання Іммобілайзер
3. Інтер'єр Центральний замок Електросклопідйомники передні
4. Екстер'єр Легкосплавні диски були б як бонус
5. Електрообладнання Бортовий комп'ютер Кондиціонер Підігрів передніх сидінь Обігрів лобового скла Обігрів дзеркал Круїз-контроль як бонус
Призначення: Авто буде використовуватися переважно для виїзду за місто на природу або в село, за покупками, іноді по місту.
Основні пріоритетні критерії це безпека і комфорт.
Підкажіть, будь ласка, на що можна було б звернути увагу згідно даних вимог?
|
|
| |